POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności:
Administratorem Twoich danych osobowych podanych w formularzu kontaktowym jest Kamil Karolewski AKWAMARYNA z siedzibą w Rybnie ul. Wyszkowska 85, NIP 762-181-11-35, Regon 384223952. Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa.

§ 1 Postanowienia Ogólne:
Szanuję prawo do prywatności i dbam o bezpieczeństwo danych. Dane osobowe podawane w formularzu na tej stronie są traktowane jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych. Oprócz plików cookies, których dotyczy dokument pt. Polityka cookies, jedynym sposobem zdobywania informacji o danych osobowych jest formularz kontaktowy.

§ 2 Formularz kontaktowy:
Proszę o Twój adres e-mail, nr telefonu oraz imię i nazwisko w celu adresowania do Ciebie korespondencji elektronicznej i odpowiadania na Twoje zapytania. Twoje dane są bezpieczne - nigdy nie przekazuję ich innym firmom. Nie są więc przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy. W sprawie przetwarzania danych osobowych kontaktować się możesz bezpośrednio ze mną, Kamilem Karolewskim pod adresem e-mail: info@akwamaryna.eu Okres przechowywania Twoich danych jest nieokreślony, ale w każdej chwili możesz cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Masz również prawo do przeniesienia Twoich danych do innego podmiotu. W związku z przetwarzaniem przeze mnie danych osobowych przysługuje ci prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Wiedz też, że nie występuje profilowanie na podstawie Twoich danych osobowych.

§ 3 Podziękowanie: Twoje zaufanie jest dla mnie bezcenne. Dziękuję za korzystanie ze strony www.akwamaryna.eu oraz za podanie danych w formularzu kontaktowym.